Første påskedag

Vi har stilt om til sommertid. Og perfekt nok våkner vi til sommervær. All snøen i hagen har smeltet i løpet av 2 påskedager. Vi spiser gule og rosa egg til frokost – til ungenes store fryd.

Jeg har lyst til å dra til sjøen og grille. Susanne vil sykle. Vi kombinerer de to ønskene og drar på sykkeltur til Hvalstrand. Siden våre egne sykler er rustne og gamle får vi låne av Britt Guro og Geir. Trygves sykkelsete sitter allerede på Britt Guros Sykkel. Det sitter folk på hver stein langs stranden. Og det er masse folk ute og går på gangveien. Ungene nikoser seg. De får på seg gummibukser og får kose seg med bøtter og andre sandleker mens vi voksne sitter og koser oss og ser på. Sola varmer deilig og det er en helt perfekt dag.

Vi reiser hjem for å rekke besøket klokken fire. Men vi rekker et lite besøk på terrassen til familien nede i veien først. Her får vi spekeskinke og jordbæris.

Og vi kommer akkurat tidsnok hjem til besøket. Erik har kommet for å fikse oppvaskmaskinen. Og Gro Hege og jeg prater og koser oss i kjøkkenbaren. Etterhvert blir det spansk rødvin også. En Rioja fra 1999. Den er veldig god. Eneste skår i gleden er at Jørgen klarte å sprute kokende vann over armen sin. Forhåpentligvis går det bra. Gro Hege ga ham førstehjelp mens jeg gjorde ferdig maten. Det ble forøvrig veldig god mat. Og vi har en oppvaskmaskin som fungerer helt perfekt. Best av alt er at den er stor nok til finserviset vårt.

Og nå etter at mørket har kommet på svir sola fortsatt i kinnene mine.

Dagens Fryd: En perfekt dag på stranden med familien. Alle er glade og fornøyde. Pølser og engangsgrill og lukta av sjø og sommer. Og jeg får brukt kroppen litt.

Ellers er det også ganske frydefullt å ha en oppvaskmaskin som endelig fungerer som den skal.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s