Vårtegn

Jadda, jeg vet det bare er februar, men i dag var det sånn ute at man tenkte vår og snøsmelting og påske. Vi bestakk ungene med en fancy ballongfrisbee vi kjøpte i London, og det ga oss en sårt tiltrengt time å gå tur på. For tur vil de jo aldri være med på. Sukk! Men det var godt, selv om boblejakke var helt klart feil i varmen.

Dyvåte av svette kom vi hjem igjen for å oppdage at ungene og vennene deres hadde trukket inn i huset der de satt som den største selvfølgelighet å så på DVD. Jaja, ikke alle kan kose seg like mye ute i varmen.

Det at ungene nå er så store at de kan forlates for en stund er utrolig deilig. Her har vi passet og stelt disse ungene i mange år, og ikke forlatt dem uten andre voksne noensinne. Det er litt rart.

Helst skulle jeg feid og gjort i stand terrassen i dag, og funnet frem vaffelpressa. Men det ble en tur på kjøpesenter istedenfor. Vi må liksom innom det hver eneste helg. Det er alltid noe som må handles og ordnes i helgene. Men jeg kjenner at nå vil jeg ha vår! Det er bare februar og vi skal komme oss gjennom både februar og mars før man egentlig kan se etter vårtegn. I dag var det uansett en liten forsmak og den var deilig.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s