Det er så mye fælt! Og så mye fint…

I bakgrunnen går nyhetene på TV. Det er så mye fælt å høre. Barn som blir voldtatt av far, blir HIV-smittet, druknede folk som bæres ut av en turistattraksjon i Thailand, fattige barn i Rio de Janeiro som spiller fotball og som drømmer om å komme seg ut av fattigdommen.

Her sitter jeg. I min lille lykkeboble av et hjem med mann og to barn. Vi har vært på familiedugnad på hytta. Hele storfamilien var der, og vi har kost oss og hatt det fint, selv om det også var endel jobbing. Det er nesten litt flaut å ha det så godt, være varm og mett i magen og omgitt av mennsker man elsker.

Neida, jeg skammer meg ikke over å ha det godt. Men det blir litt som da vi var på jentetur på fjellet 6 venninner. Vi kjørte to biler med tre i hver bil. Den bakerste bilen fikk problemer med varmeapparatet i bilen, det var veldig kaldt og de holdt på å fryse ihjel der i bilen. I bilen foran satt vi med varmeapparatet på full guffe og svettet. Men ingen våget å foreslå å skru ned varmen – fordi de andre frøs så fælt.

Man burde egentlig være flinkere til å verdsette og nyte det gode i livet sitt. Og ikke være så rask til å klage. I hvert fall ikke nær man ser hvor kjipt andre kan ha det.

Reklame

One response to “Det er så mye fælt! Og så mye fint…

  1. Det var veldig, veldig varmt i den varme bilen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s