På surfer’n

Man får vite mye unødvendig innimellom. Og særlig når man surfer. Et forsiktig gløtt inn på www.Nettavisen.no  kan lett føre til at man havner på Side 2. Og et lite nysgjerrig klikk kan fort føre til det neste. Og hun som slår seg på brystet og erklærer at hun ikke leser sladderblader blir fort litt hekta og klikker videre og videre innover i dypet av Paris Hiltons eskapader, Prinsesse Madeleines påståtte silikonpupper og Bobby Browns ekle fyllepromper. Helt ærlig så er overskriftene mye mer interessante enn innholdet i artiklene. Her koker vi suppe på en spiker. Jammen er jeg glad jeg slipper å vedlikeholde en karriere som kjendis ved å oppføre meg teit. Enda verre – få de teite tingene jeg gjør smurt utover hele internettet.

Så man tusler videre innover på nettet. Leser litt blogg, handler et par småting på www.netthandelen.no. Nesten ikke dyrt i det hele tatt – husk bare at frakt og gebyr gjør det du handler forbannet dyrt likevel.

Det er aldri kjedelig å surfe. Jeg får sett siste episode av Borettslaget på NRK. Det er en skikkelig tidstyv dette nettet. Og tenk så mye unyttig man lærer her man sitter og klikker seg fra sted til sted. Innimellom kommer en liten e-post plingende inn i kassa. Det er som regel ikke til meg. For jeg kjenner ikke avsenderen – de vil bare ha meg til å øke størrelsen på penisen min. Og jeg innrømmer at jeg har skrekkelig liten penis. Så godt som usynlig faktisk. Og det lever jeg jaggu godt med. Alternativt vil de invitere meg på nettcasino. Hvilket bekrefter at de ikke kjenner meg.

Blogge litt, kanskje? Alltid koselig å blogge. Og jeg kan jo som regel innestå for hva som står her. Muligens litt spikerkoking i dag. Impulsene har jo ikke vært av de mest interessante – se over.

Forøvrig hører jeg på musikk på ørene. PC’en velger vilkårlige sanger. Etter å ha vært flink jente og lastet inn enda flere av de gamle CD’en nærmer jeg meg 10 000 sanger på PC’en. Og veldig mange av disse sangene har jeg knapt hørt før. Akkurat nå hører jeg på Westlife. Jeg har sannsynligvis aldri hørt sangen før. Det skjønner jeg forsåvidt godt. Den var litt kjedelig og forutsigbar.

Neste uke er det vinterferie. Vi skal jobbe, og ha fri siste del. Men å reise på tur i vinterferien gidder vi altså ikke. Mine tapre surfe-forsøk på å finne rimelig overnatting på nettet strandet på ordet rimelig. Vi brukte pengene på nytt stereoanlegg istedenfor. Men det kjøpte vi ikke på nett. Det gikk vi i en ordentlig butikk og kjøpte.  

Reklamer

3 responses to “På surfer’n

 1. Kan du huske hva skoleferiene gjør med trafikken mellom Asker og Oslo, Tårny?
  Jeg er inni en lykkelig uke, jeg.
  Står opp en time senere enn normalt.
  Tenk det, Fryd.
  En hel time på grunn av den jævla Oslotrafikken.

 2. Hvordan skal jeg kunne glemme. Forrige uke sto køen stille forbi kontorvinduet mitt. Denne uken suser bilene forbi. Og :sir: er også inne i en lykksalig uke. Kos deg så lenge det varer.

 3. *nikker gjenkjennende til surfekvelden* Og pendling inn til Oslo skal jeg jaggu kvitte meg med – en eller annen gang… Stille på jobb denne uka har det iallefall vært, og nå gleder jeg meg til å få tilbake vinterferiebarna mine fra besteforeldreutlåning. Lånetida er over og de blir returnert akkurat i tide 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s