Undervannsselfies, kattesøthet og bading i solnedgang

Som alltid på nye hoteller er aircondition en utfordring for oss. Vi startet flott med å skru den på. Check! Det virker. To soverom med hver sin kjøler og en til nede i stua. Da vi skulle legge oss blåste det nesten stiv kuling på soverommet. Ungene fant dyner i skapet og krøp sammen under dem. Forsøk fra mor på å dempe blåsten var fåfengt. Så jeg slo dem av. Og våknet midt på natta badet i svette. Kikket rundt på resten av familien som alle lå oppå dynene og svettet. Nytt forsøk med kjølerne og det ble kaldt og godt på soverommene. Men nå måtte alle kroppsdeler inn under dyna for det blåste friskt. Det endte med at den ble avslått igjen. Bedre svett enn syk.

Om morgenen svinger jeg ned til badet i første etasje. Antrekket er Evas drakt. Nydusjet og fortsatt avkledd kommer jeg svinsende ut og oppdager gartneren som står utenfor og steller planter. Så da står man der litt flau og fnisete under trappa og lurer på om mannen snart skal gå så man får kommet seg opp trappa. Note to self: dra ned gardinene før man legger seg.

Frokost på hotellet er kjekt. Guttungen var ikke interessert i å stå opp så han fikk to sammenklaskede loffskiver med Nutella da vi kom tilbake. Familien tuslet i samlet flokk opp til bassenget og rigget oss. Alt er på plass av nødvendigheter. Vi har solkrem med SF30, gode bøker, solbriller og for anledningen nye Hammas-håndklær. Og ikke minst et flunkende nytt kamera som kan ta bilder under vann. Guttungen er først ute og tar opptil flere selfies under vann. Og her skulle jeg illustrert med et fancy bilde, men connectionkabelen til iPad vil ikke i dag heller. Så da får det bli dette bildet av en pen plante ved siden av bassenget istedenfor.

Og boka er god, og dagen vakker og den bare går. Jentungen har på sin nye bikini og er mer langbeint enn noensinne. Hun ligger langstrakt og sover så søtt mens den finske familien eksploderer i lyd. Gutta spiller biljard, og mannen blir solbrent fordi sønnen som skulle smøre ham på ryggen mente ingen hadde sagt nakken spesielt. Selv var han blitt smurt tre ganger i nakken av overivrige foreldre med solkrem, men man kan jo aldri være tydelig nok.

Det morsomme med å dra til steder man har vært før er at man kjenner seg igjen. Vi finner strandrestauranten vi spiste på for 4 år siden. Vi har kjøpt oss gresk kattekortstokk på supern og vi spiller «søthetsspillet» som i all enkelhet går ut på at alle kaster et kort og den som har bilde av søteste kattunge på kortet sitt vinner stikket. Det ligger mye prestisje i dette spillet, og alle argumenterer hardt for sin katt. Det har hendt vi har måttet involvere kelnerne i avgjørelsen for å komme videre.


Guttungen har nye Ray-Ban til 5 euro. Her nede er det ikke noe spesielt kult med Ray-Ban siden de selges på alle gatehjørner. Det er faktisk slik at det er vanskelig å få kjøpt solbriller uten Ray-Ban logo. Så dette bildet av oss to med våre helt ekte merkesolbriller blir liksom ikke helt det samme her.


Og om kvelden går vi igjen ned på stranda og tar med oss den fantastiske solnedgangen. Guttungen vil bade og det skjønner jeg godt. Jeg har lyst selv også, men voksenbluferdigheten hindrer meg. Han er tøffere og bader i trusa og går commando tilbake til hotellet. Utrolig hvor trøtt man blir av å gjøre ikkenoe forresten……

Reklamer

One response to “Undervannsselfies, kattesøthet og bading i solnedgang

  1. Ah…kjent stoff med det der AC greiene! Holdt på å fryse i hjel hver natt i USA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s