Annerledessommer2-ferien er i gang!

Endelig, endelig, endelig! Sommerferien er endelig her! Normalt ville vi kanskje stresset rundt på jakt etter pass og sko og solkrem og badering og gledet oss til Hellas-tur. Men ikke i år. Annerledessommer 2 skal i likhet med fjorårets sommer tilbringes i Norge. Med Knausen vår som base skal vi i de neste 3-4 ukene farte rundt på fjorden og ellers i Østlandsområdet på jakt etter opplevelser. Og når vi ikke skal farte skal vi nyte sommeren og kjenne på følelsen av stress som forlater kroppen drypp for drypp. Innkjøringa til ferien var travel og ennå er ikke alt gjort. Hyttekontoret blir ikke tatt ned ennå fordi det er noe små ting igjen som må fikses. Men du verden. Det er godt å vite at mange av de verste ballene som hang i lufta landet før ferien.

Vi ankom Knausen ganske seint – kanskje så seint som kl. 18. Et ledd i nedstressinga må jo være å anslå tid basert på solen, ikke sant? Men sola stekte likevel og etter å ha pakket ut det vi hadde av mat (type tømte kjøleskapet før vi dro hjemmefra) så var det rett ut i sola. Hun kledd i shorts og BH, han i shorts og hatt.

En lett og ganske sen middag bestående av ferdigpizza, så begynte sola å lage fyrverkeri på himmelen. Dermed grep vi mobilene våre og gikk på fotosafari. Det finnes tusenvis av bilder av solnedgangen fra Knausen, men bare hundrevis av bilder fra svabergene ved sjøen. Viksfjord leverte så til de grader!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s